marți, 16 iunie 2009

Fullmoon


Ce triste sunt noptile reci si indiferente; cand luna doar straluceste cu razele ei sinistre...false...imprumutate.
Pe masura ce intunericul creste ea pare sa orbeasca.

E ca si cum s-ar ineca si intreg trecutul revine deodata la suprafata. Nu numai trecutul ei, ci trectul intregii spete umane, trecut prin care umbla calare ca pe o broasca testoasa.

Calatoreste in pas de melc; ajunge la hotarele orbitei, apoi cu o curioasa leganare labartata, se intoarce sovaitoare, dar grabindu-se, prin toate casele goale ale zodiacului. Vede straniile fantasme ale lumii animale, pierdutele rase care au urcat cat mai sus doar ca sa se prabuseasca de acolo in fundul oceanului.

Mai ales gingasa pasare cu pene in flacari. Pasarea rosie gonind ca o sageata, mereu spre nord. Batand din aripi deasupra cadavrelor, in urma ei cu un card de viermi-ingeri, un roi orbitor ce ascunde lumina soarelui.
Incet...ca niste valuri date la o parte, intunericul se ridica si se distinge silueta unui barbat stand in picioare langa usa...capul dat pe spate si vocea obositoare, monotona, intonand litania mortilor.

Deodata incepe sa paseasca spre ea cu pasi inceti. Privirile lor se intersecteaza... sunt la o rasuflare distanta. Mainile lui danseaza pe trupul ei tremurand. Lipind-o de perete ii lasa o sarutare pe gat, tanjind spre mai mult.

Miscarile lui se supun unui ritm smucit, automat, exasperant pentru cea care-l priveste. Se comporta ca un animal in laborator caruia i s-a extras o parte din creier. De fiecare data cand era in prezenta ei, doar prin cateva atingeri, bolboroseste ceva neauzit...si arata prin fapte.


Ea...doar ce isi incolaceste bratele in jurul gatului lui. Fata are un capsor lanos, niste ochi a caror privire e sincera, canina. Ca reprezentarea data diavolului ca pe vremea cand timpul nu avea limite. Bratele si picioarele ei sunt rasucite, pare a fi un sarpe sinuos si alunecos, gatuit de o masca.


Si...ah...am mai spus ca e noapte...iar jarteaua ei neagra cu dantela rosie parca ar curge de pe piciorul ei suplu... curge ca un fard intins de ploaie intr-o noapte bocitoare de toamna.

6 comentarii:

Darius spunea...

herastrau, cismigiu
o gagica c-un gagiu
numai sex, sex
:>

Illusion spunea...

.ah, i love that song.

Darius spunea...

logic ca-ti place :))
contine numai un cuvant aproape :))

Illusion spunea...

=]]
sex?

midnight butterfly spunea...

psihopata isi descrie pornografia =]]

Illusion spunea...

du-te frate.
gen, n-am postat nicio scena propriu-zisa :|